Комментарии к статье
Шницель по-полесски — популярное блюдо межвоенного времени. История и рецепт
31
Žvir /ответить/21.04.2024
Nu, heta o!
Skapijavaŭ. Hodnaja strava, i prostaja ŭ hatavańni. Uvichacca nie spatrebicca. Toje, što treba !
82
Gorliwy Litwin/ответить/21.04.2024
Kotlet Schabowy са свініны і курыны шніцэль - што паміж імі агульнага? а ў артыкуле яшчэ і цялячая адбіўная да той жа генеалагічнай лініі залічаная. І ўсё гэта прапануеце лічыць "палескімі шніцалямі"? нацягваеце спадарыню Саву на глобус, шаноўны ананімны Аўтар
00
Максим Дизайнер/ответить/22.04.2024
⤷ [Рэд. выдалена]
10
Мухі асобна/ответить/22.04.2024
Рэцэпты друкаваць -- калі ласка. А тэкстам пра тое, што кураціна стала даступнай на Беларусі толькі ў сярэзіне 19 стагоддзя навошта карміць чытачоў?
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера