Лёгкае леча з індычкай. Рэцэпт і сакрэты гатавання
Мала тлушчу, але многа смаку. Ідэальная вячэра!
Фота: netto.pl
Спатрэбіцца:
- філе індычкі 400 грам
- перац чырвоны 2 шт.
- кабачок 1 шт.
- цыбуля 2 шт.
- памідоры 400 грам
- чылі 1 чайная лыжка
- соль 1 дробка
- часнок — зубчыкі 3 шт.
- алей — 4 сталовыя лыжкі
- кубік курынага ці ялавічнага булёну ці іншыя прыправы на ваш густ
Як гатаваць:
1. Філе індычкі нарэзаць буйнымі кубікамі і змяшаць з кубікамі булёну (ці прыправамі на ваш выбар), размеркаванымі ў дзвюх сталовых лыжках алею. Ставім на гадзіну ў халадзільнік, каб мяса замарынавалася.
2. Перац нарэзаць кубікамі, цыбулю — пёркамі. Кабачок разрэзаць уздоўж напалову і яшчэ раз напалову, затым нарэзаць лустачкамі.
3. Абсмажваем мяса ў алеі 10 хвілін. Дадаём перац і цыбулю. Тушым 10 хвілін пад накрыўкай. Дадаём кабачок, памідоры, раздушаны часнок і парашок чылі. Тушым яшчэ 5 хвілін і падаём.
Больш рэцэптаў:
Па рэцэпце матулі: сакавітыя фаршыраваныя перцы
Хуткі суп з фасоляй і гароднінай — гарачы абед у зябкае надвор’е. Рэцэпт
2
0
2
0
0
0
Што вядома пра аварыю з верталётам прэзідэнта Ірана
 7
Арына Сабаленка перастала хаваць, з кім сустракаецца
 7
«У Цапкалы нейкая выпадковасць у бачанні будучай Беларусі, а вось у Веранікі вялікі патэнцыял» — Кныровіч
 20
У цэнтры Мінска згарэў аўтобус МАЗ ВІДЭА
 9
У Ашхабадзе паставілі помнік Янку Купалу
 1
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
п.с. уф. здаецца, у мяне сёння нарэшце (яшчэ не разразала - чакаю, калі астыне) атрымаўся хлеб. белы. будзеце? да свайго супа з тапара?)